Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lederwaren Demanet is gelegen in het pittoreske Halle, op 15 minuten van het drukke Brusselse centrum, en is hét alternatief bij uitstek om luxe lederwaren te shoppen in een relax kader. De zaak is inmiddels aan de derde generatie toe. Grootvader Jules Demanet startte als fabrikant van plunjezakken voor het leger tijdens WOII, en ging na de oorlog verder met de productie van lederen boekentassen en werktassen. Zijn zoon Jean-Pierre zette de familiezaak verder, en opende in 1964 een winkel in de Basiliekstraat. Vandaag staat kleinzoon Philip aan het roer, die inmiddels al meer dan 20 jaar mee richting geeft aan het veranderende lederwarenlandschap.

Met meer dan 10.000 referenties in stock en wekelijkse leveringen van nieuwe collecties, kan Demanet u een uitgebreid assortiment voorstellen, gaande van handtassen, bagage, rugzakken, laptopcases, tot lederen accessoires en aanverwante hebbedingen. Zelfs indien u op zoek bent naar een exclusief of extravagant stuk, u vraagt, en Demanet tovert het uit haar rekken. Wij nemen ruim de tijd om uw wensen en behoeften te kennen en begrijpen. Dankzij een grote kennis van de internationale markt, is lederwaren Demanet altijd de eerste om de nieuwste designs en trends voor te stellen.

Vind ons op Facebook

Bekijk de nieuwste collecties op Facebook!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste collecties in uw mailbox!